Fitness centra overzicht

Just Another SeoBureau website

Fyzix-fitness-vilvoorde.be
Moderne fitnesstoestellen staan voor iedereen ter beschikking o.a. loopbanden, crosstrainers, hometrainers, ligfietsen, steppers, armfietsen en 3 waves. Er zijn ook krachttoestellen aanwezig waarbij de diverse spiergroepen kunnen getraind worden. De aanwezige spiegels zorgen ervoor om de lichaamshouding te corrigeren.
4 flatscreens staan ook ter beschikking om het trainen plezant te houden of men kan een leuke babbel onderhouden met medesporters.

Fitter worden en Afslanken? Bereik Je Fitness Doelen bij Fyzix Vilvoorde!

Ben jij op zoek naar een plaats waar jij je thuisvoelt, je de beste professionele begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Fyzix in Vilvoorde hét fitnesscentrum voor jou! Individuele fitness, Yoga, Bootcamp en Fysiotherapie.

Al velen gingen jou voor. Bij Fyzix behaal je namelijk altijd je fitness doelstelling, wat je doel ook is. Fyzix onderscheidt zich van andere fitnessclubs in de regio vanwege:

  • Ruime openingstijden 7/7
  • In- en outdoor fitness
  • Continue persoonlijke aandacht
  • Professionele begeleiding
  • Uniek in de regio: eGym, fit in 30 minuten

 

Maak gratis kennis met fitness bij Fyzix in Vilvoorde

Vraag direct online een Gratis Dagpas Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Fitnesscentra-bodybuilding
De club, oorspronkelijk “Krachtsport Tienen”, werd in 1974 opgericht als onderafdeling van het enige jeugdhuis dat Tienen had, ‘Het Eendje’. De club was gelegen net boven het jeugdhuis op de zolder van de toen nog oude (Artillerie) kazerne. De oprichters waren dhr. Matheus Hugo, dhr. Viktor Billen en dhr. Lockkamper Julien.

De omstandigheden waarin het beoefenen van de sport moest gebeuren liet in het begin heel wat te wensen over. De zolder werd helemaal omgebouwd tot iets dat op een fitnesszaal kan lijken, maar toch bleef het een kleine locatie. Door het gebrek aan plaats bleef het ledenaantal beperkt tot een twintigtal leden.

Op 25 maart 1992 kwam het slechte nieuws dat de stad Tienen de Oude Kazerne had verkocht aan een bouwproject van de firma Rogiers. Alle clubs en verenigingen moesten plaats maken voor een volledig nieuw apartementencomplex, hieronder ook Champion Gym. Champion Gym moest dus uitkijken naar een andere locatie om hun clubactiviteiten uit te kunnen oefenen. De huurgelden, opbouw van nieuwe lokalen en de inrichting ervan brachten grote investeringen met zich mee. Daarom besloot het bestuur om de club om te vormen tot een v.z.w.

De nieuwe locatie was dan ook al gevonden. “Champion Gym vzw” was vanaf dan gevestigd in de Zijdelingsestraat 51. In de nieuwe locatie was dan ook veel meer plaats en het aantal leden groeide over de jaren tot meer dan 300.

Fitness en kapsalon Galaxy Center.
Personal trainer Fitness speciaal voor u. Alleen sporten of in groep? Fitness center Galaxy is 7 dagen op 7 open. Afvallen of ontstressen? Het kan met onze programma’s en fitness toestellen. Onze personal coach helpt u met uw oefeningen. Met personal training heeft u een oefenschema op uw maat !!!Afslanken dankzij gezonde voeding of makkelijk lokaal afslanken? Kies voor de natuurlijke voedingslijn Lignavita of SlimLegs en SlimBelly. Bij Galaxy Center.

Oxygen Fitness.

Bij Oxygen Fitness is het meer dan enkel fitness. Wij bieden luxecardiotoestellen met persoonlijk televisiescherm, een uitgebreide krachtzone, tal van live groepslessen, gratis douches, gratis locker met sleutel, een gezellige bar en toegang tot alle Oxygen clubs! Heb je hulp nodig? Dan staan we uiteraard voor je klaar!

Heb je er zin in? Vraag snel je dagpas aan en kom vandaag nog één van onze 15 clubs uitproberen!

Fitness vanaf 1499, per maand JIMS.
Gratis Fitness Tot 1 Juni. Jims Enjoy Fitness. 1 Betaal enkel wat je gebruikt. Bij ons kies je zelf van welke opties je gebruik wil maken en betaal je enkel wat je gebruikt. 2 Live groepslessen. Tot wel 50u per week!

Fitness cardiotraining Decathlon.
Muziek onderweg met Decathlon Coach. Velen onder jullie laten ons weten dat jullie graag hardlopen, wandelen, fietsen en dansen op muziek. Wist je dat je bij het sporten je muziekapps kan gebruiken? 4 producten voor Fitness cardiotraining Best verkochte producten.

Fitness Hill Fit UCLL.
Fitness Hill Fit. Eten en drinken. Fitness Hill Fit. Onder fitness verstaand we alle activiteiten die je algemene conditie of fitheid verbeteren. Fitness zorgt voor belasting op je lichaam, waardoor je steeds meer belasting aan kan en dus je belastbaarheid vergroot.

België Snap Fitness Belgium.
Train je dagelijks in het zweet met MYFIT. Trainingen beginnen elke 2 minuten, 24/7! Binnenkort bij een Snap Fitness bij jou in de buurt!Train slimmer met een hartslagmeter. Train doelgericht. Kies je voor maximale vetverbranding of ga je voor uithoudingsvermogen. Wat jouw doel ook is met een hartslagmeter verbeter je jouw resultaten.Verleg je grenzen, ga buiten je comfortzone, stel doelen en ga er voor. Boek resultaat! Samen met een personal trainer investeer jij in het belangrijkste wat er is, jezelf!

De website van willemsfitness-be!

Willem heeft niet alleen de gehele Fitness opgefrist, ook hebben de muren een nieuw likje verf gekregen en is de volledige fitness uitgebreid met gloednieuwe toestellen! Dit betekent een vernieuwde omgeving en een SUPER SFEER die nogal hoog in het vaandel wordt gedragen, waar Willem’s Fitness uiteindelijk toch allemaal om draait!  Kom zelf een kijkje nemen en beleef momenten voor het leven!  Allen Fit, Allen naar Willem’s Fitness

Personal trainer Mechelen

Je Personal trainer Vlaams Brabant leert je om soepel te bewegen, zodat jij je lichaam beter gebruikt. Op die manier verspil je geen energie bij dagelijkse klusjes zoals de boodschappen of het huishouden. En de energie die je overhoudt, steek je in leuke dingen. Een weekendje weg bijvoorbeeld. Of die ene hobby die al jaren stilligt wegens ‘geen fut.

opleiding personal coach

Remotion Training® is een nieuwe trainingsmethodiek en behandelingsfilosofie voor professionals (kinesitherapeuten, personal trainers, etc.) die hun technieken willen uitbreiden en hun patiënten/klanten willen begeleiden in een actieve revalidatie of levensstijl. Permanente make up vlaams brabant